Cars at road

o nama

Obuka

Auto škola “AS Team” je otvorena u julu mjesecu 2017. godine kao posljedica dugogodišnje zaljubljenosti njenog osnivača i direktora Nikole Dragaša u instruktorski poziv. Nikola je, već u osnovnoj školi, pokazao interesovanje za obuku budućih vozača i, na jednom času likovne umjetnosti, naslikao je izgled svoje buduće auto škole, njene kandidate i instruktore, uz veoma originalan slogan: “Dodaj gas, jer voziš u AS! Jedini spas, auto škola AS!”

Teorijski dio obuke

Teorijski dio obuke obavlja se u komfornoj i savremeno opremljenoj učionici. Savremena nastavna sredstva omogućavaju kandidatima bolji vizuelni prikaz realnih situacija u saobraćaju i samim tim lakše savladavanje gradiva predviđenog za teorijski dio ispita.

Classroom

Praktični dio obuke

Praktični dio obuke odvija se po predviđenom planu i programu, a termini praktične nastave prilagođeni su Vašem tempu, mogućnostima i potrebama.

Takođe, ukoliko niste dugo vozili nakon položenog vozačkog ispita, omogućavamo Vam poseban edukacioni plan koji je prilagođen individualnim potrebama, sa ciljem osvježavanja Vašeg vozačkog znanja.

Vozila na kojima se obavlja obuka, opremljena su tablet uređajima, pomoću kojih vršimo zakazivanje časova i pratimo dinamiku obuke naših kandidata.

Car interior with man holding tablet device

ISKUSTVO

Auto škola “AS Team” zapošljava instruktore vožnje koji, zaista, čine tim iskusnih i obučenih instruktora. Timski duh se prepoznaje u zajedničkim naporima da, na najsavremeniji način, našim kandidatima obezbijedimo kvalitetnu obuku, prenesemo naše znanje i, od njih, napravimo izvrsne vozače. Instruktor vožnje je, bez sumnje, najbitniji dio naše auto škole, instruktor Vam pruža sigurnost i usmjerava Vas ka ispravnim navikama u vožnji. Odlika naših instruktora je posvećivanje svakom kandidatu lično i sticanje prijateljskog odnosa s njim.

Ne dozvolite da trema i strah odlažu polaganje Vašeg vozačkog ispita. Profesionalni i ljubazni instruktori auto škole “AS Team” će Vam omogućiti da na jednostavan i zabavan način savladate vozačke vještine.

NAŠI
INSTRUKTORI

Photo of Nikola Dragas driving instructor

Nikola Dragaš

Photo of Dimitrije Bozovic driving instructor

Dimitrije Božović

Photo of Danilo Bugarin driving instructor

Danilo Bugarin

Photo of Bojan Jakic driving instructor

Bojan Jakić

Vozila

Želite da savladate vještinu upravljanja motorom, automobilom ili kamionom? Želite da se obučavate na modernim motornim vozilima? I želite da Vas obučavaju iskusni instruktori koristeći najsavremenije metode? Auto škola “AS Team” je mjesto gdje će se Vaši snovi ostvariti, a želje ispuniti. Upišite se i započnite obuku za “A1”, “A2”, “A”, “B” ili “C” kategoriju.

U ponudi za obuku vozača “A1”, "A2" i “A” kategorije, nalaze se 3 motora najnovije generacije Yamaha YS-125, Kawasaki Z-400, Yamaha MT-07. Na vrijeme rezervišite svoje mjesto, za upravljačem, na 2 točka, a naši instruktori će Vam, koristeći najsavremenije metode, pomoći u sticanju vještine upravljanja motorom.

U širokoj lepezi motornih vozila naše auto škole imamo vozila: Mini One D, Peugeot 208, Citroen C3, Renault Clio 4, Škoda Fabia.

Za obuku vozača "C" kategorije nudimo Vam obuku na kamionu Mercedes Atego 1529.

Two motorcicle and two cars on street
3 cars parked
2 cars
Two motorcicle and car on street
Car school sign at car roof
Car side with company logo
Car side with website sticker

Od jula 2019. godine u našoj auto školi imamo vozilo Pežo 208 HDI koje je opremljeno sa ručnim komandama i pomoćnim komandama za kontrolu vozila prilikom obuke i time adaptirano za osobe s invaliditetom. Oprema je omogućena u saradnji sa NVO Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore kroz projekte (Sa)OBRAĆAJ mi se! i PonOSIti, ravnopravni, uključeni finansiranim od Ministarstva saobraćaja i pomorstva i Ministarstva rada i socijalnog staranja. Na ovaj način obuka i polaganje ispita biće omogućeno u pristupačnom vozilu što je prvi primjer u Crnoj Gori bez potrebe za dodatnim adaptacijama i ulaganjima od strane samih osoba s invaliditetom.

Disabled person icon

Odgovorno

Bezbjednost

Najbitnija stavka u našoj, cjelokupnoj obuci jeste stvaranje svijesti, kod kandidata, o bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju. Svi vi za upravljačem, u svakodnevnom životu, budete i pješaci. U toku vožnje, imajte na umu koliko ste, kao pješaci, nemoćni pred naletom neodgovorne vožnje. S toga, molimo za opreznu i odgovornu vožnju. Neobazrivost u saobraćaju ne mora biti pogubna samo za pješake, već i za sve ostale učesnike u saobraćaju. Naša poruka jeste da vozite bezbjedno, jer je tako pametno.

Na ovu temu, naša auto škola je organizovala nekoliko predavanja i radionica, kako za dio populacije koji se priprema za teorijski i praktični dio obuke, tako i za mališane, ali i njihove vaspitače, učitelje, nastavnike, profesore i roditelje.

Takođe, naša auto škola je uzela učešće i u prilozima pojedinih televizija u vezi s vozačima početnicima, saobraćajnim propisima i bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju.

Car wheel