Vozila

 

Želite da savladate vještinu upravljanja motorom ili automobilom? Želite da se obučavate na modernim motornim vozilima? I želite da Vas obučavaju iskusni instruktori koristeći najsavremenije metode? Auto škola “AS Team” je mjesto gdje će se Vaši snovi ostvariti, a želje ispuniti. Upišite se i započnite obuku za “A”, “A2” ili “B” kategoriju.
 

U širokoj lepezi motornih vozila naše auto škole nalaze se: Mini One, Peugeot 208, Citroen C3 i Renault Clio 4 odnosno Yamaha XJ6 i Kawasaki Z400.​

U ponudi  za obuku vozača “A” i “A2” kategorije, nalaze se 2 motora najnovije generacije – Yamaha XJ6 i Kawasaki Z400. Na vrijeme rezervišite svoje mjesto, za upravljačem, na 2  točka, a naši instruktori će Vam, koristeći najsavremenije metode, pomoći u sticanju vještine upravljanja motorom.

Od jula 2019. godine u našoj auto školi imamo vozilo Pežo 208 HDI koje je opremljeno sa ručnim komandama i pomoćnim komandama za kontrolu vozila prilikom obuke i time adaptirano za osobe s invaliditetom.


Oprema je omogućena u saradnji sa NVO Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore kroz projekte (Sa)OBRAĆAJ mi se! i PonOSIti, ravnopravni, uključeni finansiranim od Ministarstva saobraćaja i pomorstva i Ministarstva rada i socijalnog staranja. Na ovaj način obuka i polaganje ispita biće omogućeno u pristupačnom vozilu što je prvi primjer u Crnoj Gori bez potrebe za dodatnim adaptacijama i ulaganjima od strane samih osoba s invaliditetom.