• Nova vozila

  za sigurnu i udobnu vožnju
 • Iskustvo i znanje

  za vrhunske rezultate
 • Prijatan ambijent

  Vrhunski opremljene učionice
ISKUSTVO

Auto škola “AS Team” zapošljava instruktore vožnje koji čine tim iskusnih i obučenih instruktora.


VOZILA

U širokoj lepezi motornih vozila naše auto škole imamo vozila: Mini One, Peugeot 208, Citroen C3 i Renault Clio 4, odnosno motore Piagio Medley 125, Kawasaki Z400, Yamaha MT07 i kamion Mercedes Atego.

BEZBJEDNOST

Najbitnija stavka u našoj, cjelokupnoj obuci jeste stvaranje svijesti, kod kandidata, o bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju.


CIJENA

Kod nas postoje opcije! Koncentrisani ste na vožnju. Sa sjajnim timom ne mislite o novcu...


O NAMA

Auto škola “AS Team” je otvorena u julu mjesecu 2017. godine kao posljedica dugogodišnje zaljubljenosti njenog osnivača i direktora Nikole Dragaša u instruktorski poziv. Nikola je, već u osnovnoj školi, pokazao interesovanje za obuku budućih vozača i, na jednom času likovne umjetnosti, naslikao je izgled svoje buduće auto škole, njene kandidate i instruktore, uz veoma originalan slogan: “Dodaj gas, jer voziš u AS! Jedini spas, auto škola AS!”

Sa nama postani

siguran vozač!

Prijavi se za obuku i polaganje na:

telefon: 067 484 307

email: info@autoskola.me

Šta polaznici kažu o nama?

 • "Ako ste odlučili da polažete vozački ispit, onda to uradite u ovoj auto školi i sa genijalnim instruktorom Dragaš Nikolom. Učenje teorijskog dijela i sama obuka sa njim su maksimalno profesionalni i ujedno opušteni. Sve pohvale i naravno najiskrenija preporuka za buduće kandidate."

  Vukovic Jelena
 • "Inovativan pristup edukaciji, profesionalni instruktori, povoljne cijene. Topla preporuka svima. Innovative approach to education, professional instructors, affordable prices. Warm recommendation to everyone."

  Vladimir Vuković
 • "Profesionalnost, posvećenost, sigurnost, prijatna atmosvera. Nikola je slajan instruktor i preporučila bih svima koji se odluče da počnu da voze da baš njega kontaktiraju, jer je odličan..."

  Marija Prelević
 • "Najbolja auto skola u Podgorici, profesionalan kadar,  odlican vozni park, predavanja redovna i kvalitetna. Sve mozete nauciti na teorijskoj nastavi bez dodatnog ucenja. Instruktor Nikola veoma profesionalan, stalozen, strpljiv. Iskrena preporuka za sve."

  Željko